Home
Nieuws
Over mij
Agenda
Pics
Links
Contact
Downloads

6 april 2020

Het Corona Virus heeft het culturele leven tot een halt geroepen. Nu focus ik mij vooral op muziek producties en tutorials voor Orchestre Partout en Stichting de Vrolijkheid. 

Blijf gezond iedereen !

 

15 november 2018

Geen nieuws tot op heden, was goed nieuws. De afgelopen jaren heb ik ongeveer 100 gigs per jaar gedraaid. 2018 heeft me wat meer ademruimte gegeven. Hoewel het aantal optredens lager ligt, zijn het wel de krenten in de pap die overblijven. 2 x Paradiso Grote Zaal, Melkweg, TV Appearance in SpangaZ om maar een paar te noemen.

Fanfar Partout is een succesvol uitstapje voor onze band Orchestre Partout. Het combineert Fanfare St Caecillia Heemkerk, Artiance Jeugd Orkest, Beatboxers Wasim en Beatmo, en Paradiso Orchestra en zorgt voor spetterende avonden. 2e kerstdag Paradiso is de laatste keer dat je ons in deze setting kan zien. 

Ik ben ook bezig met studio activiteiten in en om het AZC Heerhugowaard, namens Stichting de Vrolijkheid. Mijn doel is de talenten vast te leggen, zodat ze er een mooi muzikaal souvenir aan overhouden. Ik wil graag samenwerken met andere muzikanten, die deel willen uitmaken van deze wereldse muziekproducties. Wie weet, houd je er nog een paar internationale vrienden aan over !

 

Foto: Marcel Molle

 

1 december 2016

Feestmaanden zijn druk. Veel optredens, lekker eten. Ik weet eigenlijk helemaal niks te zeggen. Hier is een foto van een optreden voor 10000 mensen op het museumplein Amsterdam. September 2016. Bij de demonstratie "Nederland is van Ieder1". Good Times !

24 maart 2016

Het is een avontuurlijke achtbaan. Orchestre Partout bloeit als nooit tevoren. Het vluchtelingenensemble treedt veel op. Zowel op festivals, op TV, meeting points, alsmede voor grote getalen vluchtelingen op locatie.

De focus ligt op muziek met en door Vluchtelingen. Naast de optredens geef ik workshops en gitaarlessen. Dit alles op verschillende AZC's.

Naast de reguliere optredens van Orchestre Partout loopt er ook een project onder de naam Catching Cultures. Hiermee hebben we een aantal optredens die 3 formaties tot 1 smeden: Orchestre Partout - Mihira - Orkest Tegenwind. Check de agenda voor speeldata. 

17 oktober 2014

Het seizoen is aan ! De afgelopen weken heb ik het lekker druk gehad met optreden. Vandaar dat het even duurde dat de site up to date is. 

Naast optreden geef ik ook gitaarles. Op 2 plekken, te weten bij mij thuis in Alkmaar, en op het Asielzoekerscentrum Alkmaar. 

 

18 februari 2014

Veel blijft vaak ongezegd op een website. Je plaatst alleen maar de positieve nieuwtjes. Wat dat betreft lijkt het weleens op een discounter met schreeuwende prijskaartjes. 

Er zijn ook overwegend positieve bewegingen gaande, maar onderweg moet je ook afscheid nemen van het een en ander. De big picture is dat bepaalde projecten ook niet horen bij de fase die ik nu intreed. De meeste aandacht gaat momenteel uit naar Arabische, Iraanse en Afghaanse muziek. Ik ontpop mij als een wereldmuziek gitarist met liefde voor de muziek uit het Midden Oosten. 

Bands die nu tot het verleden horen zijn Butterfly FX en Unclefunkers. In beide bands zaten veel goede vrienden van mij, en dat is me dierbaar. "Like the river, everything returns". 

Orchestre Partout (het vluchtelingenensemble) is op dit moment het platform van mijn ontwikkeling. Daarnaast ben ik ook actief in de popmuziek, te weten Giga. Ik begeleid ook veel theatersport voorstellingen, waar het allemaal draait om improvisatie. Dat doe ik met name bij Papaver. 

Het gitaarles geven maakt ook een steigende lijn door. Op maandag bij Muziekcentrum Tjarda, dinsdag bij het Asielzoekerscentrum Alkmaar voor stichting de Vrolijkheid, op donderdag Workshops in Assendelft en vrijdag thuis in Alkmaar. Voor belangstellenden, ik heb nog plek vrij.

 

25 oktober 2013

Butterfly FX is begonnen met een CD opname. Dat belooft veel moois. Hier zijn Giovanni en Yoram bezig met de baspartij van de song "True Nature". 

15 augustus 2013

BUTTERFLY FX gaat binnenkort weer optreden. De nieuwe bezetting kent grote vooruitgang met nieuwe bassist Giovanni Aspria (oa Keith Caputo). Dit is de moeite waard om te checken ! Zie Agenda...

26 april 2013

Ik heb me recentelijk aangesloten bij Orchestre Partout. We spelen muziek dat hoofdzakelijk afkomstig is uit het Midden Oosten, Afghanistan en Turkistan. Zeer de moeite waard om eens te komen kijken !

 

Met Unclefunkers zijn we bezig een beestachtige zomerset te maken. Deze band speelt Funk/Soul covers en geeft daar een brutale draai aan met hiphop en rock invloeden. 

 

29 oktober 2012

De nieuwe generatie komt er al weer aan ! Mijn zoon Enzo heeft zijn eerste song al af, genaamd "Superheld".